Menu
Gildia Pióra na Patronite

' Całuski Lecą Do Ciebie'';*

Teksty z obrazami - ' Całuski Lecą Do Ciebie'';* - maruda1993
' Całuski Lecą Do Ciebie'';* - maruda1993

,, Przesyłam Ci buziaczka
Lecz tylko słowami...
Ekranik mi przeszkadza,twojego
telefonu, by Ci go dać moimi
ustami, całuje Twe buzię i
serce gorąco, dlatego przesyłam
Ci całusków tysiące.'''

2808 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!