Menu
Gildia Pióra na Patronite

Korale

przesuwasz palcami po ustach
jakbyś zamykał zamek błyskawiczny
mamisz kosztownym naszyjnikiem
moje wygasłe oczy
zaciskasz mi gardło niechcianą miłością
ostrą linią wymawiam
nie chcę

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!