Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drogi M.

Przestań się gniewać.
Łzy swe wylewać.
Uśmiechnij się do mnie – proszę Cię skromnie.
Cóż Ci powiedzieć, chłopcze mój drogi, gdy zbieram dziś Twe serce z podłogi.
Podłoga ta zimna, serce gorące, jednak rozdarte na stron tysiące.
SERCE KOCHAJĄCE.

9148 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!