Menu
Gildia Pióra na Patronite

dbajmy o siebie

przestałem używać ust
do wielkich namiętności
i małych słów.
używam ust do milczenia.

przestałem traktować oczy
jak gąbkę gdyż te kamienie
zasługują na to by być
bardziej szlachetne.

przestałem mieć serce
za patrona nieprzespanych nocy
w końcu każdy organ musi odpocząć
by służyć i upadać
Tobie na nowo.

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    19 August 2016, 21:13

    Jak to z człowiekiem bywa. Wzajemnie!

  • M44G

    19 August 2016, 21:12

    Wielka tajemnicza głębia, krótko mówiąc ładnie. Miłych snów