Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zobojętnienie

Przestałem marzyć
Sny wszystkie
Zapomniałem

Nie czuję już strachu
Wspomnienia?
Wymazałem

Już się nie uśmiecham
Mimika
Mim

Jestem sobie żywy...
Pomnik?
Trup!

3834 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • CharlieKier

    23 January 2015, 23:51

    Tak, to najgorsze, pusty i smutny poranek... Gdy budzisz się ze świadomością że najbliższe godziny Twojego życia są zaplanowane przez innych ludzi.
    Ale to właśnie trzeba zwariować, żeby się otrząsnąć, żeby nie zwariować! Nie bredzę, trzeba zwariować w tym świecie, żeby nie zwariować- taki trochę paragraf 22 ;)

  • CharlieKier

    23 January 2015, 23:34

    Dziękuję.
    Zainteresował mnie Twój komentarz. O tym właśnie napisałem, o tym, że dobrze jest słuchać wszystkich głosów mówiących: Dobrze będzie!"
    Jednak człowiek gdy się obudzi zdaje sobie sprawę, że nie... nie jest dobrze, że przespałem swoje życie , byłem jak robot wypełniający polecenia, byłem Człowiek Stand By...

  • CharlieKier

    23 January 2015, 12:59

    Tak, każdy tak ma, ale z lekka przerażające jest takie zautomatyzowanie człowieka. Wstać, zapomnieć o planach i marzeniach, przepracować dzień i zasnąć... A teraz uśmiech i "żyć trzeba dalej" :) pozdrawiam :)

  • dana1596

    23 January 2015, 11:05

    spoko...:) nie jesteś zombi, wielu z nas tak ma. Samo życie.
    Pozdrawiam