Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Popękane uczucia"

Przestajemy się starać o Nasze uczucia i uwagę.
W głębi serca ciągle się o Ciebie martwię.
Nie mogę Cię złapać.
Gdzie jesteś? Gdzie?
Uciekasz najciemniejszym, i najwęższym korytarzem.
Nie słuchasz mojego głosu, jestem jak echo odbijające się w Twojej głowie.
Jak woda, która schnie podczas letniej suszy.
Jak lód, który kruszeje gdy na niego nadepniesz.
Jak ogień, który zostawia okropne blizny.
Serce mi pęka, wijący wąż zabija powoli.
Gdzie jesteś? Gdzie ?

.

4732 wyświetlenia
72 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!