Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już nie umieram

...bo miłość
zaczyna

odłamki
już zbierać

i sklejać mnie
w kształtne naczynie

odżyję.

4590 wyświetleń
56 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!