Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 9 September 2021

***

prześlij mi jesienny powiew
z szelestem liści

- popatrz -
drzewa odkrywają swoją duszę
- nie mają już nic do ukrycia
nitki babiego lata pląsają
w powtarzalnym rytmie
strumienia piękna

- tylko my
jeszcze czekamy na listonosza

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących