Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 8 October 2020

***

prześlij mi jesień
z szelestem liści pachnących tobą

- popatrz -
drzewa odkrywają swoją duszę
- nie mają już nic do ukrycia
nitki babiego lata plączą się w swojej
delikatności
wiatr rozwiewa zwątpienia

- tylko my
jeszcze czekamy na listonosza

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących