Menu
Gildia Pióra na Patronite

Omnino

Przesiąknięta tobą absolutnie
Skrzydłami motyla otulam oczy
Z optymizmem w myślach
Kocham każdy nowy dzień
W drodze po twoje serce
Zatrzymuję nasz czas, by
Rzeczywistość nie bywała złudną
Chwilą maluję kolorowe obrazy
Delikatnym szeptem budzę sny
W każdym momencie pamięci
Niepodporządkowanych uczuć
... zawsze zmieniam zakończenia ...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!