Menu
Gildia Pióra na Patronite

przerwij ! ponów ! zrezygnuj

przerwij ! ponów ! zrezygnuj !
Zanim zbijesz kobalt mojego serca, zanim rozwalisz je na drobne szklane kawałki, stop, 300 sekund i odwróć się !
Oto ja staromodna natura, szklana pobita dusza, chcę wyjść na ten moment z ciemności.

Candy i Dan to moja ulubiona para. Moja ulubiona para tragiczna.
Romeo i Julia to przy nich gnioty, zbyt kultowi. zbyt , nazbyt.

Miłość. Prawda. Pozwoliła odlecieć, wykrwawić się na amen.
Toksyczne kwasy solne, siarkowe, odurzająco - rozbijające.
Mogę stać na głowie, bujać się na wysokości nieba, byleby nie poczuć tego jeszcze raz.
nie zasmakować jeszcze raz.
tego.
właśnie tego.
"Kobieta jest cechą bolesną"

Od tamtej pory ciężko mi złapać głęboki oddech. Zbyt często się krztuszę, może wymiotuję. Oczy ironii ugodzą jeszcze nie raz. Bronię się jak każdy.
Powieki nucą : grzecznie kładź się spać.

971 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!