Menu
Gildia Pióra na Patronite

*definicja*

Przerwa między
śpiewem słowika
a głosem Jutrzni,
żywiczne pożądanie ust,
pamiętliwość warg-
pocałunek

5774 wyświetlenia
52 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!