Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresja nie może w nocy spać

Przerażone wrony
wszczęły lament
z rodzynkami zamiast wiosny
porzuciły ślady zardzewiałe
sanki

Nie jest zimno
koszula twarz wtula
w spocone plecy
wysiłku porankiem
trzeba zmotywować się i wstać
z potrąconym życia
drogowskazem

Wierzyć czy zaprzestać
bo jak tu potraktować poważnie
słup z drogowskazami
zakręcony na karuzeli rubasznej...

Galeria ze zdjęciem bzu:

http://www.swiatobrazu.pl/fotografie/galeria,uzytkownika,18960

127 803 wyświetlenia
1426 tekstów
95 obserwujących
  • Leid3210

    23 May 2011, 09:47

    ...w nie bolaca Calosc! -swietne
    :-)))

  • Leid3210

    23 May 2011, 08:48

    Slup z drogowskazami!!!
    :-))