Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepuszczam przez palce
puszczam, upuszczam.
Nie gonię, nie łapę
samą siebie tracę.

Wracam,
ale nie do domu.
Chciałam spokoju
to mogę napluć w twarz sobie.

25 754 wyświetlenia
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!