Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak to widzę

przepraszam za wygląd
ale lalką nie jestem

szaty nie czynią człowieka
zatem skorupa nie uszczęśliwi

patrzysz
i co widzisz
wygodę
która nie idzie w parze
z miłością

materializm
unieszczęśliwianie człowieka
bo dostrzega świat inaczej

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!