Menu
Gildia Pióra na Patronite

**


Przepraszam za wszystko co zrobiłam..
Za to czego nie zrobiłam, choć dziś bardzo tego żałuję..
Za każde zdanie, które mogłam przemilczeć..
I za te, których nie miałam odwagi wypowiedzieć, choć zdawły się być tak ważne...
Za każdy głuchy telefon..
I za ten, którego nie wykonałam, poniweaż (...)
Za dzień w którym się przedstawiłam- być może gdybym tego nie zrobiła nikt nie chodziłby dziś niewyspany..
Dręczony koszmarami
Zmęczony wspomnieniami...
Przepraszam również za kaleczącą ciszę, ciche rozmowy między wierszami..
Przepraszam za głupiejące serce moje, które nieposkromione kieruje wszystko w Twą stronę..
Przepraszam za wszystko i za nic..
Za nowy dzień, który mimo dobrej pogody jest ponury, szary...
Za brak argumentów poświadczających słuszność Twoich tez...
Za wczoraj, dziś i jutro...
Za mnie, za siebie- przepraszam ja Ciebie!

*K.N.
. http://www.youtube.com/watch?v=anicaKGED00

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!