Menu
Gildia Pióra na Patronite

Quod verum est scissa

Przepraszam siebie za z trudem opanowany gniew.
Przepraszam, że odwracam się od wszystkiego, czego jeszcze nie pojmuję.
Przepraszam, jeśli pragnę zbyt wiele.
Przepraszam, że me ludzkie odruchy są silniejsze niż twa wola.
Przepraszam, że ranię uczucia przez swoje niespełnione ambicje.
Przepraszam, swe serce za swój nieokiełznany rozum.
Przepraszam, jeśli ukrywam prawdę dla siebie.
Przepraszam, rozum za bojowe serce.
Przepraszam, że się rozszarpuje, by widzieć nas razem.

77 877 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!