Menu
Gildia Pióra na Patronite

przepraszam najmocniej
że zabieram czas
ale chciałam tylko powiedzieć
że wschody słońca nie są już takie
jak kiedyś
bo są bez
Ciebie

1881 wyświetleń
37 tekstów
1 obserwujący
  • Nikaaaa

    10 May 2015, 16:32

    bardzo ładny tekst
    pozdrawiam ;)

  • funeralofheart

    8 May 2015, 23:02

    Gut.