Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

Przepraszam Kochanie, że ogień który we mnie płonie,
Spala czasem co ma na swej drodze,
Martwi mnie Twój smutek
I żal wielki czuję,
Że przeze mnie straciłaś uśmiech,
Przepraszam, nie chciałem Cię zranić,
Ciągle się siebie uczymy,
Raz irytujemy, potem tulimy,
Cieszę się, że Cię mam i proszę o więcej,
Bo tylko Ty rozumiesz mnie głębiej…

13 518 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • Zoeni

    25 January 2013, 11:54

    Piękny wiersz Marcinie

    Pozdrawiam :)