Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylewszystko

Przepraszam
czy mogę
sobie poodychać
pośród twojej
pościeli
na twoim
ramieniu
równo z twoim oddechem

tylko tyle
mi trzeba
to wszystko
aż.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących