Menu
Gildia Pióra na Patronite

O nas

Przepisałem znów książkę
Słowa biorąc od Ciebie
Przepisałem Twoje życie
Odnajdując w nim siebie
Tak mocno ze sobą zespoleni
W każdym wersie i po kropce
Przecinków drobnych nie liczę
W pewnym miłosnym zdaniu
Coś na całe życie
O naszym kochaniu

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
  • krysta

    3 June 2016, 16:10

    ...i mnie zatrzymał.
    :)

  • 2 June 2016, 17:48

    bardzo ładny. pozdrawiam