Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~*Sny*~~

Przenikam do snów kiedy już śpisz
Cichutko do serca się zakradam
Odchodzę w obłok wielkich zórz
By gwiazdom twe sny opowiadac

Co noc sen inny chcą usłyszec
I zasłuchane cichutko mrugają
Tak zachwycone twych snów historią
Każdą chcą spełnic gdy spadają

Wiec zaśnij proszę śniąc do rana
Sny zapomnieniem wnet się staną
Lecz kiedyś przyjdzie taka chwila
Że spadną gwiazdy deszczu gamą

Gdy śnic nie będziesz to odejdę
Nie powiem gwiazdom żadnych słów
A w puste noce sen odejdzie
Nie będzie marzeń nie będzie snów.

109 620 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Pechowa_

    19 December 2012, 18:41

    Aguś... cudownie... zatrzymałaś Mnie przy Sobie tym wierszem Aniele :)

  • 19 December 2012, 16:37

    Jej....! Prześliczny jest ten wiersz, zresztą jak każdy.

    Jej.....Brak mi słów:)

    Pozdrawiam miluśko i ciepluśko:)
    Ps. No i buziaki dla Pani;)

  • czarna mamba

    19 December 2012, 09:40

    beda beda:)jeszcze nie jednen sen i nie jedna marzenie wejdzie i jak zwykle wyjdzie i tak wkolko jak zycie:)ale pieknie jest cholercia:)

  • skrobek

    19 December 2012, 00:43

    "A w puste noce sen odejdzie
    Nie będzie marzeń nie będzie snów. "

    Mocne słowa na koniec :)