Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ocalić

Przemykam między alejkami
niosę w dłoniach światło
jedno maleńkie tli się
ciemny mrok rozświetla

dziś drzewa nie szumią
tylko szmery ludzkich słów
kłębią się na cmentarzu
a ja tam szukam ciszy

moja modlitwa klęka
w zaciszu serca
poraniona dusza
doznaje ukojenia.
[*]

https://www.youtube.com/watch?v=p0rkrwhRMeQ

65 473 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    4 November 2019, 09:36

    Dziękuję za zatrzymanie;-)pozdrawiam

  • 31 October 2019, 17:34

    to piękne jest

    od kati75