Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemówiłam
powiedziała mi to cisza
nie istnieją słowa
kiedy serce przemawia
palę się w tym ogniu
przez tą miłość do ciebie
w twoim głosie słyszę morze
które pozwala mi śnić
jedno uderzenie serca
które zwą miłością
noc iluzji
budzę się zakochana
pływając bez objęć
odbierz mi złość
i brak nadziei
odbierz mi krzyk
brak zaufania
odbierz mi noc
w której odeszłeś
odbierz mi linę
która pali moją szyję
odbierz mi zmartwienia
których unieśc nie mogę
odbierz mi południa
kiedy się spotykaliśmy
odbierz mi smak pożegnania.

63 301 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!