Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemarsz nieszczęść
wcale nie jest
paradą równości
tęczowe szczęście
nie demonstruje
dziś swoje
obecności.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 15 January 2014, 21:02

    Dzięki, aż dziw, że ktoś sięgnął po tak stare teksty ;)