Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blada biel

Przemalowałam na biało
Kuchnię i salon,
Bo ładniej nieco na jasno,
Ale z rozpędu, pędzlem
Musnęłam ci serce
I trochę wyblakło.

3565 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących