Menu
Gildia Pióra na Patronite

przelewamy na papier
to co nas w skronie drapie

boli
raduje
kłuje
pulsuje

przelewamy na papier
to co nas w skronie drapie
a czasem kila

słodka chwila

348 683 wyświetlenia
2817 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!