Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekroczono limit czasu połączenia.
Przepraszam, nie słyszałam o czymś takim
muszę chyba znaleźć się w swojej epoce.
Dogonić jakoś czas.

Kompletnie ostatnio nie chcą mi się odklejać
moje wspomnienia
z płuc.
Mam zacząć jeszcze mocniej kaszleć?

Ubrałam się dzisiaj już ku*wa najładniej jak mogłam
i przeczesałam włosy nowymi marzeniami.
Chciałam by błyszczały,
nie wiem czy się udało.
I przebrałam się w nowych opowieści kolory
szminka była purpurowa
bo śladów zbrodni nie da się tak szybko wpędzić w koleiny,
spytajcie Balladyny.

I kiedy już jestem gotowa do wyjścia
słyszę: przekroczono limit czasu połączenia.
Przepraszam, nie słyszałam o czymś takim
a powinnam już wychodzić!
By walczyć z wiatrakami.

5143 wyświetlenia
56 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!