Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choroba serca


Przeklinam w myślach swoje serce.
Głupie serce.
Jego wada?
Ten ból, to zażenowanie.
Ta tęsknota, to pożądanie.
Pragnienie.
Smutek.
Znasz to?
Jasne, że nie.
Nie ty…
Nie potrafię sobie z tym poradzić.
Nie radzę sobie z tą chorobą.
Uzależnieniem.
Zaakceptować?
Wykończę się prędzej.
Albo oddam serce w nieodpowiednie ręce.
Chcesz zobaczyć, który proces nastąpi szybciej?

4616 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!