Menu
Gildia Pióra na Patronite

:)

Przeklinam grę śmiesznie zwaną życiem,
Grę, której zaczynać nie chciałem,
Bo w lustrze nie stoi już moje odbicie,
Sam sobie obcym się stałem.

3706 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • mill

    17 June 2015, 18:39

    ....ładny wiersz...fisz...

  • fyrfle

    17 June 2015, 07:33

    Tez to mam , ale warto zyć chociaż uciekając w przyrode i psa oraz tych kilkoro.