Menu
Gildia Pióra na Patronite

XXIII

Przejrzystości Twoich zachowań,
w kolorze kawy z mlekiem,
przyprawiają mnie o drgania w
mojej mikrosferze.
Imploduję pod ciężarem naszych
wzajemnych oskarżeń.
I jestem zbyt dumna zostać.
I zbyt próżna by przyznać,
że razem potrafimy
tylko odchodzić.

6617 wyświetleń
100 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!