Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ogrodzie twoich chwil

przejrzyj się ponownie we mnie
przecież nie ma w tym nic złego
i pokaż mi świat swoimi oczami

- weź moich dni brzemienność…

i podaruj ciszę łąk kwiecistych
wpleć stokrotki w moje włosy
te zerwane przed śniadaniem

- niech pachnie tobą moje życie…

dla ciebie będę świeżym kwiatem
w ogrodzie twoich pięknych chwil
tylko otwórz go kochanie dla mnie

- bym mogła przyjść…

Dedykowany*

21 279 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Julka 10

    14 June 2012, 21:44

    ....usiądę tak cicho wśród kwiatów na altanie....
    Twoimi ramionami
    otulona jak ...szalem
    i napiszę
    z miłości naszej
    dla Ciebie
    kolejny...wiersz...
    przed obiadem

    ( tak w podziękowaniu, za te stokrotki przed...śniadaniem )

    :):):)

  • R.A.K.

    14 June 2012, 19:55

    Piękny wiersz!
    Pozdrawiam :)