Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stracone?

Przegrałem jeszcze zanim
zacząłem w to coś grać
jeszcze zanim poznałem
reguły i prawa.
Porażki bolą tak bardzo
ludzie wiedzą że
wstać i otrzepać ręce z kurzu
to tak jakby ruszyć od nowa w bój
rzucić kośćmi w grze
i przegrać kolejne życie.

3178 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Carax

    9 July 2012, 12:30

    Oczywiście, że warto, w tym cały sens! :)
    Pozdrawiam.

  • Gaia

    9 July 2012, 11:49

    A jednak warto. Dla samej gry. Wciąż.