Menu
Gildia Pióra na Patronite

Batszeba

Przeglądam się w twoich oczach
Zanurzam się w nich tak głęboko
Że rzeczywistość przestaje istnieć
I mieszają się światy

I tak udając że nie wiem
O czym myślisz czego chcesz
Dlaczego mi na to pozwalasz
Nie przestaje i to się dzieje

Rodzi się w nas pożegnanie
Ciemny stan uwolnionych pragnień
Ból spadających skarg z ust z serc
Łzy których żaden wiatr nie osuszy

Wieczór noc świt a my we śnie
Ciągle w krainie pragnień
Pięknych bo nie spełnionych
Lecz czas udźwignąć nowy dzień

15 622 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących
  • Monika M.

    16 February 2020, 19:17

    O tak...