Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Lustro "

Przeglądam się
W krzywym zwierciadle
Ktoś się uśmiecha
Dusza krzyczy łzy roni
Ciebie nic nie boli ?
Pytam człowieka
Po drugiej stronie...
Nikt i nic nie czeka
Zwierciadło pęka
Pada kolejny strzał
Z pokorą pytam:
Czy tak ma wyglądać Świat?
Kolejnego lustra brak
Nikt nie zerknie krzywo
Strach mu nie pozwoli
Przecież ten wzrok - boli
Odpowiedzi na pytanie brak
My głusi na ludzkie wołanie
Pod maskami skrywamy twarze

25.02.2022
22:02

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!