Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przegięła się struna samotności,
już nie zgrywa się z Twym oddechem,
i echem wzburzonym dźwięki Twych kroków,
wracają nocą, wydeptując me myśli..
I nawet jeśli kochałam Cię tak
niewinnie,
gwałtownie,
bez opamiętania,
dziś czuję, jakbyś mi się tylko przyśnił..

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • mill

    2 May 2015, 14:10

    ...czyżby sen zawładną nami ;)....śliczny ...

  • nicola-57

    1 May 2015, 17:54

    czuję tak samo, mnie boli. Nawet bardzo, a Ciebie? To dobry wiersz. Bardzo za. Serdeczności.