Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** przedświcie


pożądania chwila
oddech namiętności
rozlewa się po obojczykach
rosa zwilża usta
spływając po szyi
ciało pachnie spełnieniem
otulone w przedświcie

Kochanemu N

22.05.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=NlXTv5Ondgs

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    21 June 2017, 22:01

    .....uwielbiam Cię czytać ...ślicznie ;)

  • Cris

    23 May 2017, 15:43

    U Ciebie Malusiu jak zwykle zmysłowo...ślicznie.
    Pozdrawiam słonecznie :))