Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z cyklu Kroczący we Snach.

Przede mną stoisz odwrócona tyłem,
Gdy ja muskam ustami twą szyję,
Patrzysz w odbiciu wprost w moje oczy,
Rozszerzonymi źrenicami, czując mój dotyk,
W swej dłoni, na brzuchu,
Poddając się słodkiej fali uczuć,
Ciszę przerywa tylko twój oddech,
Szybszy i płytszy, niż co dzień,
Spadając samotnie jak krople,
Rozpadniemy się jak zamek na wodzie.

12 445 wyświetleń
168 tekstów
5 obserwujących
  • Ragroth

    15 May 2016, 22:15

    Mechaa - Bo chce się je powtórzyć, a czasem nie można. Zatruwają serce smutkiem i umysł swoją obecnością. Pragnienie niemożliwego.

  • 15 May 2016, 19:02

    ładny!

  • 15 May 2016, 18:35

    Dlaczego?

  • Ragroth

    12 May 2016, 19:38

    Wspomnienia są niebezpieczne.

  • 28 April 2016, 21:44

    Ta scena coś mi przypomina. Hm