Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przede mną ciemność
głęboka, niezbadana
mój wzrok przedziera się dzielnie,
lecz tylko na tyle,
by nie być ślepym...
Ciemność to otchłań,
której nikt naprawdę nie widzi,
a wszyscy czują...

4144 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!