Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przecież wiesz, że spłoniemy
oblani benzyną myśli
jak zroszeni potem
narkomani snów
A potem wzlecimy
i umażemy czarnym popiołem łez
nieboskłony życia i czasu
Trawią Nas demony
Rozrywają Nasze umysły
przez śmiertelne orgazmy oddechu
Dziś pobłogosławi Nas
Odmęt wieczności

6226 wyświetleń
56 tekstów
5 obserwujących