Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRZECIEŻ JESTEM

PRZECIEŻ JESTEM

jaki cudowny jest wieczór
kiedy spokojnie zasypiasz
patrzę na ciebie milcząc
żeby nie obudzić
bądź spokojna bo dla mnie
jesteś wybrana wśród ludzi
i niech cię nawet
me serce nie budzi
otaczając miłością
cichuteńko puka
zakochane
miłości twej szuka
śpij spokojnie

przecież jestem

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 199 wyświetleń
169 tekstów
4 obserwujących
  • Czinka

    3 June 2014, 15:05

    Ładny i ciepły wiersz

    ..to chyba najważniesze, powiedzieć" przecież jestem"

    pozdrawiam:)

  • dana1596

    2 June 2014, 14:41

    piękna miłość, pozazdrościć....
    Pozdrawiam ciepło:)