Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk

Przecież znów mógłbym
dotykać opuszkami palców
ciała twego
mógłbym językiem
najdziksze tańce tworzyć
na twych twardych sutkach

pocałunek pachniałby
wczorajszą wiosną która
położyła głowę na szafocie
twych kolan
błagając o dzisiejsze
czerwieni płatki

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • surra

    24 November 2011, 18:30

    a ja czuję "niedosmak" ;)
    zupełnie jakbyś przerwał w momencie kiedy nie powinno się przerywać :)

    pozdrawiam ;)

  • Sol 8

    24 November 2011, 18:15

    :)) dobre chłopaki he he he

  • marka

    24 November 2011, 18:11

    U nie tez rożnie bywa, poezja to nie pies, że Wołasz i przychodzi.

  • ....ktoś....

    24 November 2011, 18:09

    Postaram się, ale brak mi lekkości pióra, co u ciebie zazwyczaj jest.

  • marka

    24 November 2011, 18:07

    Ale ciekawe, takie bezpośrednie.
    Pociągnij temat.

  • ....ktoś....

    24 November 2011, 18:02

    To jest dziwne Piotrze;-)
    Taki pierwszy mój zlepek erotyczny
    pozdrawiam

  • marka

    24 November 2011, 17:59

    To je pikne...

  • Sol 8

    24 November 2011, 17:41

    :)) Piękny , pozdrawiam cieplutko :))