Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z notatnika...

Przecież Wiesz, że zabłądziliśmy we mgle,
Przechodząc przez nocną ciszę.
Puściłem Twoją rękę, a cyfrowe rano,
zagłuszyło jutro.

Jak płatny zabójca sprzątałem śmietnik
w odwodzie mając własny oddech.
Mgła wciąż gęstniała i straciłem Cie z oczu!
Rykoszet jak zdrajca... zgasił nasze światło.
Zimnym kątem oka skreślił, dwie ofiary.

151 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Pax1975

    5 August 2012, 15:56

    Dziękuję za zainteresowanie:)
    za wszystko trzeba płacić, nie zawsze płacimy pieniędzmi.

  • Pax1975

    1 August 2012, 14:38

    Każdy sądzi wg. siebie:) znasz mnie? Wiesz coś o mnie? Mam nadzieję, że nic dobrego:D
    Do miłego:)

  • Pax1975

    1 August 2012, 14:27

    "nic nie masz mieć, bo ktoś, masz mieć, bo taki jesteś, słusznie"
    Masz zły dzień, widzę to wyraźnie:)

  • Pax1975

    1 August 2012, 14:09

    a jakie mam mieć spojrzenie? Jestem 100% mężczyzną:D
    Bywają w śród kobiet te ładnie opakowane z duszą dziurawą, ciemną jak brama kamienicy, pełna uryny z której wieje stęchlizną i są też te, które uwielbiam jasne i czyste, bo tylko moje:)

  • giulietka

    29 July 2012, 13:59

    Początek wciąga, koniec zaskakuje, jestem usatysfakcjonowana;)

  • luterin

    28 July 2012, 21:55

    Lubię jak wiersze ściskają za gardło...