Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przecież wiesz..
Że uwielbiam kochać się
W deszczu Twych słów
Ociekających po mym policzku

Ukrytych spojrzeniach
Wiążących dwie dłonie w jedną
Oddechu wędrującym po mym ciele
Który zamyka oczy

Przecież wiesz..
Że Bogu zaprzysięgałem się
Na litej skale serca mego
Trwać w tej miłości
Póki me dłonie
Ciepłem są dla Ciebie.

9.03.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    19 March 2012, 21:51

    dziękuje za przeczytanie;]

  • AnnMaria

    19 March 2012, 21:17

    Piękne wyznanie

  • zugimihau

    10 March 2012, 19:39

    dziękuje za miłe słowa:) bede pisał póki starczy sił;]
    i wzajemnie;)

  • Julka 10

    10 March 2012, 19:13

    Pięknem słowa...uczuć...zapisanych tu... wersami rozwijasz swój...talent...Michale :):)

    Więc...pisz...pisz...bo wielu zapewne chce czytać...dalej :)

    Pięknego weekendu :)

  • marka

    9 March 2012, 21:50

    Lubię takie tematy i nie potrafię o tym pisać, ale fajnie, że mogę takie wiersze czytać.
    Pozdrawiam.

  • giulietka

    9 March 2012, 21:47

    Deszcz słów i skała serca... wyjątkowy krajobraz uczuć...
    Piękny wiersz!

  • zugimihau

    9 March 2012, 21:32

    dziekuje!:)

  • słoneczniki

    9 March 2012, 21:31

    Jakże to piękne, wymowne, nasycone uczuciem....