Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kikuty zamyśleń

przecież wiesz, to jak pewność
wracać i szukać powtórzeń.
dłońmi losu dotykać niezliczone

prawdy, świadome i nieświadome,
co w zgiełku kreacji sztucznych
niepodsycone obumierają.

bo niecierpliwość nie utrzyma
ich ciężaru. daremne myśli
co padły za tęsknotą wzniesione.

przykryte kikuty zamyśleń
przed świadomością konają
(13.12.2011)

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • 31 January 2012, 00:13

    przecież wiesz, to jak pewność
    Że Twoje piękne wiersze... zawsze przyciągają moją uwagę.

    Pozdrawiam :)))