Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nostalgia Matki

Przecież wiem jak jest,
nie musisz uczuć kryć,
jesteś człowiekiem jak każdy z nas
emocje masz, więc wyzwól je

te dobre i te złe.

Nie chowaj łez,
nie płacz po nocach
Wcale nie musisz twarda być
nikt tego nie wymaga

powiedzieć to odwaga

Pamiętaj, że
dwie córe masz
polegać możesz na obu z nich
dojrzałe dwie, na tyle by

wysłuchać i zrozumieć cię.

Choć zawsze był przy tobie blisko
a nagle odszedł gdzieś
pamiętaj to nie twoja wina
on odszedł, bo tak ktoś chciał

bo Bóg tak chciał

Możesz się z nim nie zgadzać
możesz krzyczeć, złościć się, wyzywać
to jednak nie pomoże nic
nie cofnie nic juz czasu

więc po co go marnować

Żyj dalej razem z nami
i choć nie łatwo będzie wiem
gdyż puste miejsce w sercu masz
trzeba nauczyć się

tak żyć

10 616 wyświetleń
40 tekstów
4 obserwujących
  • słoneczniki

    5 October 2011, 09:35

    To piękne mieć możliwość wsparcia i zrozumienia u dziecka