Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przecież prawie mnie nie znasz
nie tęsknij za
zardzewiałymi włosami
Zapomnij, że czekam na Ciebie
z kakałem
I idź już bo czekają
chłopcy z gitarami pod oknem
A mi zależy tylko na tym
żebyś dojechał do domu cały
Mojego, jej, mamy, jego
Nieważne
Byleby cały
Nie tęsknij za rudymi włosami.

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • Senqa

    27 January 2012, 23:08

    Wdl mnie cos pieknego !

  • Senqa

    27 January 2012, 22:48

    Wdl mnie cos pieknego !