Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bez przebudzenia

Przecież Jesteś zawsze i wszędzie
Tylko ja zawodzę...
Opuszczam szkarłatną kurtynę swych win
Puszczam Twą świętą dłoń
Ślepnę milionowy raz
I jest tak samo
To mój tragiczny
Danse macabre
A Ty ...
Czekasz zawsze cierpliwie
Z miłością bez granic
Na moje przebudzenie

Dlaczego ciągle jestem taka głupia!?

19 347 wyświetleń
294 teksty
23 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    31 December 2021, 14:38

    Dobre pytanie... Tak na początek, przebudzenia.
    Pozdrawiam serdecznie ✋

    od ryksza, I.Anna, Hares
  • kati75

    31 December 2021, 14:23

    Piękny wiersz Iwonko🙂 pozdrawiam cieplutko 🙂