Menu
Gildia Pióra na Patronite

przecież gdybyś była we mnie
już bym tęsknił
twarz przytulam do twojego cienia
chcę więcej i więcej
choć śmiejesz i oddychasz
dla mnie
światłem oczu pulsem moim
się stałaś
żyję bo jesteś ale
nie wierzę w dobro
jednak modlę się
o ciebie
za ciebie
jest noc a ty jesteś tak daleko
dalej niż myśl niż oddech
budzą mnie łzy i strach
i biegnę by być
móc spojrzeć jak śpisz
śpij
zaśpiewam ci

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!