Menu
Gildia Pióra na Patronite

na ziemi pełno naszych śladów

przecież chciałam
nosić twoje problemy

każdego dnia

pod wspólnym niebem

dzielić okruch serca
przytulać lęki

dzisiaj
blaknę

nie ma nas
i chyba nigdy nie było

83 941 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    12 July 2016, 10:18

    A ja nie podziękowałam M. za wizytę, dzięki Cris za przypomnienie i za czytanie, wzajemnie miłego :)

  • Cris

    12 July 2016, 10:11

    Nie wiem jak się stało, że pominęłam ten wiersz...piękny wiersz.
    Miłego dnia.
    :)

  • giulietka

    24 June 2016, 09:59

    czuły - jak lubię

  • onejka

    21 June 2016, 21:52

    Indygoo, tak, ona zawsze się pojawia. Nie wiem czy na końcu, ale po jakimś czasie na pewno ;)

    Mirek, szpulka, dzięki po ludzku.

    Yestem, wzajemnie :)

  • 21 June 2016, 21:17

    Śliczne.
    Pozdrawiam. :))

  • szpulka

    21 June 2016, 20:14

    podzielam zdanie Mirka,
    bardzo ludzki, bliski

  • onejka

    21 June 2016, 12:43

    :) taki, jakby klub, he he, miło, że ktoś wie ;)

  • MyArczi

    21 June 2016, 12:10

    Haha, kto inny, jak nie ja, wie jak to jest... ;)

  • onejka

    21 June 2016, 12:05

    Arczi...mam podobny niedosyt, próbowałam, ale czasem sytuacja przerasta myśli...

  • fyrfle

    21 June 2016, 12:00

    Dobry, taki ludzki.